Prženje je onaj momenat u kome se stvara aroma kafe.
Bialetti gaji zanatski metod, zasnovan na sporom i kontrolisanom prženju koje omogućuje uživanje u kafi širinom celog aromatičnog spektra, a istovremeno poboljšava karakteristike zrna bez obzira na poreklo.
Na taj način Bialetti stvara jedinstvenu aromu, za vaše savršene trenutke.
Savršeno pržena
Tehnika mlevenja u Bialetiju je precizno definisanja za pripremu kafe u Moki, garantujući besprekornu ekstrakciju.
Naša mlevena kafa ima specifičnu veličinu čestica, omogućavajući vam da uživate u punoj, kremastoj i jednostavno savršenoj kafi.
Savršen ukus
Savršena kafa pre svega mora da ima savršen ukus.
Sa naše strane to podrazumeva pažljivu pripremu, sa preciznim izborom najboljeg zrna (ubranog u idealnom trenutku) i aromatičnih profila koji savršeno odgovaraju karakteristikama moka pot-a.
Jer, da biste napravili najbolju kafu za vaš Moka pot, sve mora biti savršeno od početka do kraja.